Alles over de omgeving

Dorps wonen aan de rand van de stad

Broekerpoort Hof is gelegen aan de westzijde van Velserbroek, een levendig dorp met ruim 15.000 inwoners. Met alle voorzieningen die je nodig hebt om ontspannen en prettig te kunnen leven. Ook voor basisscholen, huisartsen, fysiotherapie, de kapper en sportverenigingen hoef je het dorp niet uit.

Wonen in een gezellig dorp, aan de rand van de grote stad Haarlem wie wil dat nou niet! Met volop water en groen en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Je vindt het in Velserbroek. Aan de rand van Velserbroek verrijst Broekerpoort. Een appartementencomplex met 72 appartementen met daarin 22 sociale huurwoningen, buitenruimte en privé berging.

Velserbroek kent niet alleen veel water en groen, ook het dorp heeft veel te bieden. De mensen zijn er gemoedelijk, de sfeer ontspannen. Op nog geen 400 meter van Broekerpoort vind je het gezellige centrum met alles wat je aan dagelijkse voorzieningen nodig hebt. Met bakker Van Vessem, banket­ bakker Van Ewijk, slager Van Haaster, Volen­dammer Viscenter, groenteboer Mijn Fruit, diverse supermarkten en op dinsdag de markt

Contact

Contactformulier

[contact-form-7 id=”39″ title=”Contact form 1″]